Εξερευνήστε το Μέλλον της Αγροκαλλιέργειας
Cellular Agriculture
Greece
Πως θα ταΐσουμε το επόμενο δισεκατομμύριο?
Η Cellular Agriculture Greece είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που έχει ως κύριους στόχους:
- Την επέκταση των ευκαιριών έρευνας και εκπαίδευσης στον τομέα της κυτταρικής αγροκαλλιέργειας και των εναλλακτικών μορφών πρωτεΐνης στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο
- Την δημιουργία μιας ενεργής κοινότητας φοιτητών, ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που θέλουν να γνωρίσουν και να συμβάλουν σε αυτόν τον συναρπαστικό νέο τομέα
- Generating awareness among our peers about the opportunities associated with plant-based, cell-cultivated, and fermentation-derived protein
- Την προώθηση των εναλλακτικών μορφών πρωτεινης στην έρευνα και την καινοτομία σε πληθώρα επαγγελματικών κλάδων που μπορούν να συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη δημιουργία των προϊόντων
- Την δικτύωση των μελών με ευκαιρίες καριέρας τόσο εντός όσο και εκτός ακαδημαϊκού χώρου
Θέλουμε να κάνουμε την διαφορά στον τρόπο που θα τρέφεται ο πληθυσμός στο μελλον και η δημιουργία μιας ενεργής κοινότητας στην Ελλάδα ήταν το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσουμε.
Τι είναι η κυτταρική αγροκαλλιέργεια;
Η Κυτταρική Αγροοκαλλιέργεια είναι η παραγωγή προϊόντων ζωικής προέλευσης από καλλιέργεια. κυττάρων.
Υπάρχουν δύο είδη γεωργικών προϊόντων που προέρχονται από κυτταροκαλλιέργεια: τα ακυτταρικά προϊόντα και τα κυτταρικά προϊόντα. Τα ακυτταρικά προϊόντα αποτελούνται από οργανικά μόρια όπως πρωτεΐνες και λίπη και δεν περιέχουν κυτταρικό ή ζωντανό υλικό στο τελικό προϊόν. Τα κυτταρικά προϊόντα αποτελούνται από ζωντανά ή κάποτε ζωντανά κύτταρα.
Τα προϊόντα που συλλέγονται από κυτταρική αγροκαλλιέργεια είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα που συλλέγονται από ένα ζώο (ή ένα φυτό, όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω!)- η μόνη διαφορά είναι ο τρόπος παρασκευής τους.
(New Harvest)
Θα γλιτώσουμε από τον παραλογισμό του να μεγαλώνουμε ένα ολόκληρο κοτόπουλο για να φάμε μόνο το στήθος ή τη φτερούγα, αν φτιάχνουμε μόνο αυτά τα τμήματα με το κατάλληλο μέσο
- Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1931
Φωτογραφία από drone που δείχνει την αποψίλωση του Αμαζονίου στη Βολιβία για παραγωγή σόγιας. Πηγή: Rhett A. Butler.
Περισσότερο από τα 3/4 (77%) της παγκόσμιας παραγωγής σόγιας χρησιμοποιείται στην κτηνοτροφία (πηγή).
Χαράζοντας ένα καλυτερο μελλον για:
Καλλιέργεια Φυτού - Καλλιέργεια Κρέατος
Cell Cultivated meat is NOT a meat substitute,
ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
Ανακαλυψτε το φαγητό του μέλλοντος
Εξερευνήστε τις προοπτικές και χρήσεις της Κυτταρικής Αγροκαλλιέργειας